top of page

Over mij

ik.jpg

Over mij

​​

​Het begon allemaal in 2015 op Instagram, toen ik daar begon met foto's te delen van wat ik op dagelijkse basis maakte. De interesse in koken is toen beginnen groeien.

​

In 2016 ben ik dan begonnen aan een koks opleiding in avondschool, naast mijn fulltime job. In 2020, tijdens corona, ben ik afgestudeerd. De focus lag daar op klassieke Belgische en Franse keuken. Maar mijn hart heeft altijd in Azië gelegen. Vooral Koreaanse, Japanse en Thaise keuken interesseren me enorm.

​

Het allerleukste voor mij is creatief zijn met interessante ingrediënten en daarmee experimentele gerechten maken. Ik haal inspiratie uit magazines, tv, en van andere content creators op internet. 

​

Gedurende enkele jaren ben ik manager geweest in een hotel en ontbijtzaak in hartje Leuven, waar ik dus échte horeca ervaring heb opgedaan.

 

Wat ik nog allemaal zal doen met mijn passie voor koken later, valt nog af te wachten...

​​​

​

​

bottom of page