top of page

Chips van boontjes en parmezaan

Foto van schrijver: Leen Leen

Drie ingrediënten is alles wat nodig is voor dit bijzondere bijgerecht of hapje. Ik gebruikte boontjes uit de vriezer en transformeerde ze tot een krokante chips.


Voor 6 personen als hapje, of 2 personen als bijgerecht.

40 minuten


400 gram boontjes (vriezer)

75 gram parmezaanse kaas, van blok

2 eetlepels olijfolie

Chili vlokken naar smaak (optioneel)



Leg de boontjes bevroren op een bakplaat, schik ze mooi zoals op de foto.

Sprenkel de olijfolie er over.

Strooi de chilivlokken er over (optioneel).

Rasp de parmezaan en strooi er gelijkmatig over heen. Gebruik géén voorgemalen parmezaan.

Bak in de oven, 30 a 40 minuten op 170. Tot de kaas en boontjes krokant gebakken zijn en je zo stukken kan afbreken.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page