Een lekker en impressionant hapje, met enkele speciale ingredienten maar heel weinig werk
Bottarga en gedroogde tonijnkuit en te vinden bij bvb; Hanos, Rob's gourmet market en italiaanse speciaalzaken. Dit kan je zowel geraspt, in poeder vorm of in zijn geheel kopen. Ik kocht het in zijn geheel. Het is zeer zout van smaak, dus combineerde ik het met romige burrata en frisse citroen parels. Dit was een gebalanceerd en geslaagd hapje.
Voor 4 hapjes
5 minuten werk
1 bol burrata
15 gram geraspte bottarga
1 eetlepel citroen parels (te koop bij Hanos)
2 eetlepels basilicum olie van Gronn (te koop bij Hanos)
Enkele blaadjes verse basilicum
✨ Haal de stratciatella uit de burrata en verdeel over de vier hapjes.
✨ Rasp hier over de bottarga.
✨ Voeg een beetje citroen parels toe.
✨ Werk af met een blaadje basilicum.
Comments