Kalfszwezerik met erwt-basilicum crème en boontjes
- Leen
- 23 mrt
- 1 minuten om te lezen

Dit gerecht maakte ik nadat mijn diepvriezer het begeven had en ik ineens vanalles moest verwerken dat niet op mijn planning stond :) de zwezerik, erwten en boontjes uit de vriezer en de rest had ik nog liggen :)
Het resultaat was dit feestelijke gerechtje.
Voor 4 personen als hoofdgerecht
30 minuten werk
Voor de kalfszwezerik:
200 gram kalfszwezerik
Peper en zout naar smaak
1 eetlepel bloem
Boter om in te bakken
Voor de erwt-basilicum crème:
100 gram erwten (diepvries)
1 takje verse basilicum
3 eetlepels kookvocht
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels room
Sap van 1/2 limoen
zout naar smaak
Voor de boontjes:
100 gram boontjes (diepvries)
1 teen look
1 eetlepel olijfolie
Voor de afwerking:
Pyramide zout
Zwarte peper
Basilicum olie, recept vind je hier
Peper
Maak de erwten crème:
Comments