Mealprep: zelfgemaakte diepvriespizza's
- Leen
- 13 apr
- 1 minuten om te lezen

Als afsluiter van de pizza week: zelfgemaakte diepvriespizza's. Ik eet dit toch wel iets te vaak wanneer ik 's avonds geen tijd of energie heb.
Ik had onlangs overwacht bezoek van mijn ouders en serveerde mijn zelfgemaakte pizza's uit de diepvriezer. Mijn moeder zei dat het de beste pizza's ooit waren :)
De afgelopen week deelde ik de recepten voor mijn eigen deeg, saus en enkele toppings. Om diepvries pizza's te maken ga je als volgt te werk:
✨ Maak de pizza's zoals gewoonlijk, maar gaar ze niet volledig door. Daarmee bedoel ik: in de pizza oven bak je ze 1 minuut minder. In de oven bak je ze 5 minuten minder. Dit hangt natuurlijk af van de dikte van de pizza en wat er op ligt.
✨ Laat ze volledig afkoelen.
✨ Pak ze in met plastic folie en plak op elke pizza een sticker met een beschrijving van de toppings. Vries ze in.
✨ Wanneer je ze wil bakken haal je ze uit de folie.
✨ In de oven: plaats ze bevroren op de ovenplaat en bak ze 20 minuten op 180 graden (onderwarmte).
✨ In de airfryer: Bak ze 15 minuten op 160 graden.
Hier onder vind je enkele ideeen voor pizza toppings:



Comentarios