Paassalade met hesp en prei
- Leen
- 4 dagen geleden
- 1 minuten om te lezen

Fijne Paasmaandag voor iedereen die het viert! Ik deel vandaag dit recept voor een lekkere en feestelijke smeersalade met eieren, hesp en prei.
Voor 300 gram
5 minuten werk
1/2 prei (wit en lichtgroen)
4 sneetjes hesp
4 eieren
1 eetlepel zure augurken + 1 eetlepel vocht van de augurk
3 eetlepels mayonaise
1 theelepel mosterd
✨ Kook de eieren gedurende 12 minuten in kokend water, of 15 minuten op 160 graden in de airfryer.
✨ Laat de eieren afkoelen.
✨ Snij de prei zo fijn mogelijk, deze mag rauw blijven.
✨ Snij de sneetjes hesp in kleine stukjes.
✨ Schil en prak de eieren met een vork.
✨ Hak de augurkjes fijn.
✨ Meng alle ingrediënten onder elkaar. Proef en kruid eventueel bij naar smaak.
✨ Lekker op toastjes, brood...
✨ Deze salade blijft 3 dagen goed in de koelkast, in een afgesloten bakje.
Comments