Voor 8 stuks
25 minuten werk
8 vellen rijst papier
200 gram pulled beef (zie recept op mijn sitetaco's met pulles beef)
1 spaanse chili peper
25 gram verse koriander
1/4 komkommer
1 lente ui
1 wortel
100 gram ijsbergsla
Enkele stukjes opgelegde radijs, recept op mijn site
Sojasaus
Vissaus
1 eetlepel pindakaas
Enkele pindanoten
Loempiasaus - sweet chili saus
Sesamzaadjes
✨️ Bereid de groenten voor: snij alle groenten in fijne reepjes, snij de chilipeper in ringen.
✨️ Bereid het vlees voor: voeg 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel vissaus toe aan de pulled beef.
✨️ Dip een vel rijstpapier kort in koud water en leg op een snijplank. Het rijstpapier is dan nog niet zacht, maar tegen dat we gaan rollen wel.
✨️ Leg van alle elementen een beetje op het rijstvel, in het midden.
✨️ Klap de linker en rechter zijde dicht en begin met rollen. Duw ondertussen met je vingers de ingredienten goed tegen elkaar.
✨️ Herhaal dit tot je er 8 hebt.
✨️ Maak de pinda saus: doe bij de pindakaas 1 eetlepel sojasaus en 2 eetlepels water. Meng goed. Decoreer met de pinda's
✨️ Serveer met een kommetje van elke saus en decoreer met koriander, chili en sesamzaadjes.
Comentários