top of page

Vietnamese Carpaccio

Foto van schrijver: Leen Leen




Voor 2 personen als voorgerecht

10 minuten werk



250 gram carpaccio

1 kleine rode ui

30 gram pinda's

15 gram verse munt

15 gram verse koriander

Enkele blaadjes thaise basilicum

1 lente ui

1/2 spaanse chilipeper

1/2 limoen

Olie om te bakken


2 eetlepels vissaus

2 eetlepels sojasaus

2 eetlepels limoensap

2 eetlepels water

1 theelepel suiker


✨️ Snij de rode ui in fijne blokjes, bak in olie op hoog vuur tot die krokant is.

✨️ Hak de pinda's, koriander, munt, chili en lente ui fijn.

✨️ Meng de vissaus, sojasaus, limoensap, water en suiker.

✨️ Spreid de carpaccio op een groot bord. Giet hierover de dressing, versier met de basilicum, gebakken ui, pinda's, koriander, munt, chili en lente ui. Leg er naast een partje limoen.

Comments


bottom of page