Voor 2 personen als voorgerecht
10 minuten werk
250 gram carpaccio
1 kleine rode ui
30 gram pinda's
15 gram verse munt
15 gram verse koriander
Enkele blaadjes thaise basilicum
1 lente ui
1/2 spaanse chilipeper
1/2 limoen
Olie om te bakken
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels water
1 theelepel suiker
✨️ Snij de rode ui in fijne blokjes, bak in olie op hoog vuur tot die krokant is.
✨️ Hak de pinda's, koriander, munt, chili en lente ui fijn.
✨️ Meng de vissaus, sojasaus, limoensap, water en suiker.
✨️ Spreid de carpaccio op een groot bord. Giet hierover de dressing, versier met de basilicum, gebakken ui, pinda's, koriander, munt, chili en lente ui. Leg er naast een partje limoen.
Comments